Siirry sisältöön

Pienempi tekstikokoSuurempi tekstikoko Etusivu | Tekstiversio | In English | Sivukartta | Kirjautuminen

Teamware Office 8.0 nyt päivitettävissä

Teamware Office 8.0 julkaistiin huhtikuun lopussa ja sen julkistusta juhlistettiin kahdessa onnistuneessa asiakasseminaarissa Suomessa ja Belgiassa. Tämän version uudet loppukäyttäjille suunnatut ominaisuudet ovat herättäneet paljon kiinnostusta asiakkaissa.

Office 8.0 -päivitysNäkyvimmistä uudistuksista, kuten HTML-viesti tuki, automaattinen postin suodatus ja lukemattomia viestejä sisältävien kansioiden korostaminen on kerrottu jo aiemmissa artikkeleissa.

Muita uusia ominaisuuksia ovat muun muassa kalenteri- ja varausoikopolkujen luonti Kalenteri-sovelluksessa sekä web-selainkäyttöliittymän parannukset, jotka helpottavat kalenterien ja postien käsittelyä.

Selainkäyttäjät voivat nyt myös kätevästi ja helposti pysyä ajantasalla Arkistokansioiden ja Foorumin keskustelujen päivittymisestä Common Feed List-yhteenvedolla, joka ilmoittaa sisältömuutoksista. Käyttäjien tarvitsee vain tilata RSS-hälytyksiä niistä Arkistokansioista ja Foorumikeskusteluista, joita haluavat seurata.

Lisätietoja näistä ja muista uusista ominaisuuksista on saatavilla aiemmista artikkeleista ja Teamware Office -tuotesivuilta.

Myös Teamware Officen Haku-, Tapahtuma- ja Postiarkistopalvelimista on saatavilla uudet versiot [Teamware Office Search Server (1.4.10), Event Server (1.4.10), Archive Server (1.0.10)].

Jos organisaatiosi ei ole vielä päivittänyt työryhmäjärjestelmäänsä tuliterään Teamware Office 8.0 -versioon, ota yhteyttä Teamware myynti- tai tukikontaktiisi ja sovi päivitysajankohta.
15.6.2010 15:05